Hoe krijg ik de reistijd van een afspraak in mijn eigen agenda?

Met de komst van TimesUpp 3.0 is het nu ook mogelijk om je reistijd in je eigen agenda te zien. Klik op instellingen in TimesUpp rechts onderin de balk en zorg dat "Toon reistijd in agenda" groen is aangevinkt.
De reistijd wordt nu ook geblokkeerd in je agenda als bezet.

Stel je moet 48 minuten rijden voor je afspraak. In je agenda zal deze tijd als 'beschikbaar' staan terwijl je in de auto zit. TimesUpp kan deze tijd voor je blokkeren,