Hoe zet ik de batterij bespaar modus uit op een Android telefoon?

Let op: soms kunnen bepaalde apps ook de batterij bespaar modus activeren. Loop daarom ook je apps na.

Via de volgende stappen kun je de batterij bespaar modus uitzetten.
Let op: Dit kan er anders uitzien per toestel en Android versie.

1

Veeg twee keer je vinger van boven naar beneden in je beginscherm om de  instellingen/notificatie menu uit te klappen.

2

Controleer of de   spaarstand uit staat en pas dit eventueel aan. Klik daarna rechtsboven in het instellingen/notificatie menu op het tandwiel icoontje om de instellingen van je telefoon te openen.

3

Klik op  Apps.

4

Scroll in de lijst naar beneden en klik op TimesUpp.

5

Klik op  Batterij.

6

Klik op   Batterijverbruik optimalisatie.

7

Vink hier  Niet optimaliseren aan zoals het voorbeeld hieronder en klik op gereed.

Let op: soms kunnen bepaalde apps ook de batterij bespaar modus activeren. Loop daarom ook je apps na.