Hoe zet ik notificaties aan op een Android telefoon?

Om meldingen en vertrekalarmen van TimesUpp te kunnen ontvangen, dient berichtgeving aan te staan.

Instellingen op een Android toestel (Samsung/LG/Sony/HTC/Huawei en etc.)
Let op: Dit kan er anders uitzien per toestel en android versie.

1

Ga naar de  instellingen van je telefoon. (Dus niet de instellingen van TimesUpp).

2. Klik op   Apps.

3. Zoek in de lijst met apps naar TimesUpp en klik hierop.

4. Scroll naar beneden en klik op Meldingen en controleer of Meldingen toestaan  is aangevinkt.

5. Ga terug naar je home screen en start TimesUpp op.

6. Klik rechts onderin in TimesUpp op Instellingen en zorg dat Ontvang notificaties is ingeschakeld.