Hoe zet ik mijn mobiele data (3G/4G) aan op een Android telefoon?

Via de volgende stappen kun je de mobiele data voor een Android telefoon controleren en inschakelen (Samsung/Sony/Huawei/LG/HTC en etc.).
Let op: Dit kan er anders uitzien per toestel en Android versie.

1

Veeg twee keer je vinger van boven naar beneden in je beginscherm om de  instellingen/notificatie menu uit te klappen.

2

Controleer of  mobiele data/mobiele gegevens aan staat en pas dit eventueel aan.

Na het uitvoeren van de bovengenoemde stappen is het mogelijk om je internet verbinding te testen.
Dit kan men als volgt doen:

1. Zet je Wi-Fi uit
2. Open je interbrowser op je telefoon (Chrome/Firefox en etc.) en surf naar een willekeurige website en controleer of de site geladen wordt.

Mocht er geen website geladen worden, neem dan contact op met onze helpdesk.