Hoe zet ik mijn mobiele data (3G/4G) aan op een iPhone?

Via de volgende stappen kun je de mobiele data voor een  iPhone controleren en inschakelen.

1

Klik op instellingen

2

Klik op Mobiel netwerk

3

Controleer of de  Mobiele data knop aan staat

4

Scroll naar beneden in de lijst en controleer of de knop bij  TimesUpp aan staat

Na het uitvoeren van de bovengenoemde stappen is het mogelijk om je internet verbinding te testen.
Dit kan men als volgt doen:

1. Zet je Wi-Fi  uit
2. Open je interbrowser op je telefoon (Chrome/Safari/Firefox en etc.) en surf naar een  willekeurige website en controleer of de site geladen wordt.

Mocht er  geen website geladen worden, neem dan contact op met onze helpdesk.