Preview Changes will not be visible to customers until published.

Hoe zet ik mijn GPS locatie aan op een Android telefoon?

Via de volgende stappen kun je de GPS locatie voor een Android telefoon (Samsung/Sony/Huawei/LG/HTC en etc.) controleren en inschakelen.
(Voor GPS instellingen van een iPhone zie Hoe zet ik mijn GPS locatie aan op een iPhone?)

Let op: Dit kan er anders uitzien per toestel en android versie.

1

Druk op  instellingen

2

Klik bovenaan op de  vergrootglas icoon

3

Voer in het zoekveld:  Locatie in en klik daarna op de bovenste zoekresultaat. (Let op: per toestel kan de benaming verschillen)

4

Controleer of de Locatie knop aan staat en klik daarna op  Locatiemethode

5

Vink in dit scherm  Hoge precisie / Hoge nauwkeurigheid aan zoals in het voorbeeld hieronder.
(Het toestel gebruikt de GPS, Wi-Fi en mobiele netwerken om je locatie te bepalen.)