Kaarten en navigatie apps synchroniseren

Als bezitter van Google MapsApple KaartenWazeTomTom App en Sygic kun je meteen beginnen met navigeren vanuit TimesUpp.

1

Klik op Navigeer

Met de navigeer knop in je dashboard kun je de eerstvolgende reis vanuit TimesUpp meteen doorspelen naar Google Maps, Apple Kaarten, Waze, TomTom App en Sygic!

2

Kies je applicatie

Je kunt de bestemming van je afspraak zelf direct doorspelen naar je TomTom navigatiesysteem. Je hoeft maar in de auto te stappen en de TomTom staat al goed ingesteld. Lees hier meer over hoe je kunt synchroniseren via TimesUpp Sync.