Een startersgids voor TimesUpp

TimesUpp geeft een vertrek alarm op je smartphone. De gratis applicatie kent de afspraken in je agenda en berekent hoe lang je onderweg bent naar je volgende afspraak. Daarbij kijkt TimesUpp naar de files op de weg en de vertraging die je daardoor oploopt. Je ontvangt een pushbericht als het tijd is om te vertrekken. De app houdt zelfs rekening met parkeertijd, en laat zien hoelang je met het openbaar vervoer over dezelfde route doet.

Het dashboard

Als je TimesUpp opent kom je op het hoofdscherm; het dashboard. Op dit scherm vindt je informatie over je eerstvolgende afspraak. Wil je een snel overzicht van je volgende afspraken dan kun je naar beneden scrollen. Wil je de route-informatie van je volgende afspraken zien scrol dan naar rechts.

1

Waar wil je naar toe?

Aan de bovenzijde van het scherm kun je snel je bestemming ingeven en een agenda item toevoegen.

2
   De favorieten
3

Uitgebreide reisadvies van je volgende rit

Druk op de kaart en je krijgt uitgebreide informatie over je rit inclusief de alternatieve routes.

Lees meer over het instellen van agenda's, afspraken en favoriete bestemmingen hier:

Hoe beheer ik de locatie van een afspraak in mijn agenda?
Hoe beheer ik mijn agenda's binnen TimesUpp?
Hoe beheer ik mijn frequente bestemmingen?

4

Deel- en Navigeer knop

Met de Deel knop in je dashboard kun je je reisadvies delen via social media-, mail- en andere applicaties.
Met de navigeer knop in je dashboard kun je de eerst volgende reis vanuit TimesUpp meteen doorspelen naar Google Maps, Apple Kaarten, Waze, TomTom App en Sygic!