Waarom krijg ik geen push notificatie als de favoriete bestemming of de afspraak dichtbij is?

Je kunt in TimesUpp een drempel instellen wat betreft de minimale reistijd die er moet zijn om een push notificatie te ontvangen. Om deze drempel te veranderen navigeer je binnen het dashboard van TimesUpp naar het  Instellingen menu.

1

Klik op Instellingen (tandwiel rechtsboven naast "waar wil je naar toe" in het tabblad Thuis of Kaart)

2
    In het instellingen menu navigeer je naar  Notificaties

Bij tenminste kun je de minimale drempel instellen.

De minimaal instelbare drempel ligt op één minuut en de maximale drempel ligt op tien minuten.