Ik krijg notificaties die verkeerd zijn...

Er zijn verschillende oorzaken die hier toe kunnen leiden, namelijk:

1

Verkeerde adres
Het kan gebeuren dat je per ongeluk een verkeerd adres hebt ingevuld! Controleer even voor de zekerheid of je het goede adres hebt ingevuld door naar je afspraken of favorieten te navigeren en een afspraak te selecteren. Om dit te doen navigeer je naar Agenda of Favorieten (onderin de balk). Tik op een afspraak of favoriet om een adres (locatie) te controleren en eventueel aan te passen.

2
Locatievoorzieningen niet beschikbaar

Wanneer locatievoorzieningen niet beschikbaar zijn of juist uitstaan kan TimesUpp je locatie niet bepalen. TimesUpp zal je dan zeer waarschijnlijk ergens op een plek positioneren waar je niet bent. Daarna zal TimesUpp vanuit die locatie je route proberen te calculeren waardoor je foutieve informatie krijgt. Kijk dus altijd of je locatievoorzieningen beschikbaar zijn.

Hoe zet ik mijn GPS locatie aan op een iPhone?
Hoe zet ik mijn GPS locatie aan op een Android smartphone?

Als je na deze stappen nog steeds notificaties ontvangt die verkeerd zijn, dan horen we dit graag van je!

Kijk voor meer informatie omtrent afspraken/favoriet verwante artikelen.