TimesUpp kan mijn locatie niet vinden...

Controleer of de locatievoorzieningen aan staan. Dit kun je checken op je iPhone via Instellingen (van iOS) → Privacy Locatievoorzieningen. Selecteer het locatievoorzieningen menu-item en check of de switch groen is. Indien uitgeschakeld zal TimesUpp niet werken!

Als de algemene locatievoorzieningen aanstaan check dan ook even voor de zekerheid of de app. TimesUpp, binnen het menu locatievoorzieningen menu, op  Altijd staat.

Hoe zet ik mijn GPS locatie aan op een iPhone?
Hoe zet ik mijn GPS locatie aan op een Android smartphone?