Kan ik ook een tweede werk of woon locatie invullen?

Jazeker, u kunt een tweede werk of woon locatie als volgt ingeven:

1

U gaat naar   Favorieten onderin de balk op het tripscherm en drukt op de + knop rechtsonder.

2

Vul u adres met straat- of huisnummer in voor een exacte locatiebepaling.

3

Als u met de fiets reist kunt u met een iPhone het icoontje naast de adresbalk aanklikken en aanpassen. Bij android kunt op  vervoer klikken en aanpassen.

4

Let op. Het is ook belangrijk om   Werk of Thuis aan te geven bij Soort.

Vergeet niet op   Bewaar of Opslaan te drukken rechtsboven.