Kaarten en navigatie apps synchroniseren

Als bezitter van Google MapsApple KaartenWazeTomTom App en Sygic kun je meteen beginnen met navigeren vanuit TimesUpp.

1

Met de zwarte knop rechtsonder in beeld kun je de eerstvolgende reis vanuit TimesUpp meteen doorspelen in Google MapsApple KaartenWazeTomTom App en Sygic!

2

Je kunt de bestemming van je afspraak zelfs direct doorspelen naar je TomTom navigatiesysteem. Je hoeft maar in de auto te stappen en de TomTom staat al goed ingesteld.

Lees  hier meer over hoe je kunt synchroniseren via TimesUpp Sync.