Een startersgids voor TimesUpp

TimesUpp is het vertrek alarm op de iPhone. De gratis applicatie kent de afspraken in je agenda en berekent hoe lang je onderweg bent naar je volgende afspraak. Daarbij kijkt TimesUpp naar de files op de weg en de vertraging die je daardoor oploopt. Je ontvangt een pushbericht als het tijd is om te vertrekken. De app houdt zelfs rekening met parkeertijd, en laat zien hoelang je met het openbaar vervoer over dezelfde route doet.

Het hoofdscherm

Als je TimesUpp opent kom je op het hoofdscherm; het rit scherm. Op dit scherm vindt je informatie over je volgende reis.

1

De menubalk

Aan de onderkant van het scherm vind je de menubalk. Als je op Kaart klikt zie je de route van je agenda item. Als je op de agenda klikt zie je een overzicht met je agenda items.

2

Een vervoersmiddel selecteren

Druk op het vervoers icoontje links onder op de pagina om een vervoersmiddel te selecteren.

Je kunt een vervoersmiddel selecteren door op een van de iconen in deze balk te tikken (van links naar rechts: auto, trein, fiets, lopend). TimesUpp berekend dan automatisch de route met het gekozen vervoersmiddel.

Kan ik per afspraak/frequent een ander vervoersmiddel selecteren?
Hoe bekijk ik verschillende reistijden wanneer ik met het openbaar vervoer reis?
3

Je volgende afspraak

In het onderdeel wat hierboven wordt weergegeven vind je informatie over je volgende afspraak. Wanneer je geen agenda, afspraak of favoriete bestemming hebt ingesteld, zul je geen reisinformatie te zien krijgen.

Lees meer over het instellen van agenda's, afspraken en favoriete bestemmingen hier:

Hoe beheer ik de locatie van een afspraak in mijn agenda?
Hoe beheer ik mijn agenda's/kalenders binnen TimesUpp?
Hoe beheer ik mijn frequente bestemmingen?
4

Reis informatie

In dit onderdeel kun je informatie over je route/reis inzien. Op dit scherm vind je een route op de kaart die loopt van je huidige locatie naar de locatie van je afspraak of frequente bestemming. Aan de bovenzijde van het scherm vind je details wat betreft de lengte van de reis en de tijd waarop je moet vertrekken om op tijd te komen.