Waarom gebruikt TimesUpp altijd locatievoorzieningen?

Om je op tijd te kunnen waarschuwen voor je volgende afspraak moet TimesUpp altijd weten waar je bent. Daarom heeft TimesUpp altijd je locatie nodig. Om dit te kunnen doen zonder dat het teveel batterij kost, maakt TimesUpp gebruik van de locatievoorzieningen van iOS and Android.

Privacy is erg belangrijk voor ons, wij zullen daarom altijd historische data die gegenereerd wordt door je client anonimiseren. Click hier om meer te weten te komen over ons privacybeleid