Waarom krijg ik geen push notificatie als de favoriete bestemming of de afspraak dichtbij is?

Je kunt in TimesUpp een drempel instellen wat betreft de minimale reistijd die er moet zijn om een push notificatie te ontvangen. Om deze drempel te veranderen navigeer je naar het  instellingen menu in TimesUpp door op de "icoon" rechtsonder in je scherm te drukken. In het instellingen menu navigeer je naar Notificaties

Bij tenminste kun je de minimale drempel instellen.

De minimaal instelbare drempel ligt op één minuut en de maximale drempel ligt op tien minuten.