Hoe beheer ik mijn Favorieten?

Je kunt je frequente bestemmingen beheren door onderin de balk op het icoontje Favorieten te klikken.

1

Hoe voeg ik een frequente bestemming toe?
Je kunt een frequente bestemming toevoegen door op het + icoontje te klikken aan de rechter onderkant van je scherm.

2

Hoe pas ik een frequente bestemming aan?
Je kunt een frequente bestemming aanpassen door op de naam van de frequente bestemming te tikken. Wijzig je frequente bestemming zoals jij het wilt   Zoek het adres op en geef aan wanneer je er wilt zijn. Geef ook aan of je met de auto, bus, fiets of lopend gaat. Tik op Bewaar aan de rechter bovenkant van je scherm.

3

Hoe stel ik Smart Planning in?
Zie je de knop Smart Planning op het vorige screenshot? Als je die aanzet, houden we rekening met je andere agenda-afspraken. Bijvoorbeeld: kom je elke dag om 18.00 uur thuis, maar heb je op een dag een afspraak van een uur om 17.45 uur? Dan geven we het reisadvies voor de favoriete locatie automatisch na je andere afspraak.

4

Hoe verwijder ik een frequente bestemming?
Selecteer een frequente bestemming door op de naam van de bestemming te tikken. Scroll daarna naar beneden en druk op Verwijderen.