Wat is TimesUpp eigenijk voor een applicatie?

TimesUpp is het vertrek alarm op de iPhone. De gratis applicatie kent de afspraken in je agenda en berekent hoe lang je onderweg bent naar je volgende afspraak. Daarbij kijkt TimesUpp naar de files op de weg en de vertraging die je daardoor oploopt. Je ontvangt een pushbericht als het tijd is om te vertrekken. De app houdt zelfs rekening met parkeertijd, en laat zien hoelang je met het openbaar vervoer over dezelfde route doet.