Hoe kan ik locatievoorzieningen aan- of uitzetten?

1

TimesUpp instellingen

Navigeer naar Instellingen onderin de balk. Klik daarna op Privacy.  Zorg ervoor dat Locatie op Altijd staat. (Je kunt op Locatie klikken om dit eventueel aan te passen.)

2

Algemene (iOS) instellingen

Navigeer naar Instellingen → Privacy → Locatievoorzieningen. Zorg ervoor dat de Locatievoorzieningen switch op actief (groen) staat.

3

TimesUpp settings

Scroll in het locatie voorzieningen menu naar beneden tot je TimesUpp tegenkomt tussen de applicaties. Selecteer TimesUpp door er op te tikken met je vinger. Je vindt hier twee opties: nooit en altijd. Selecteer altijd