TimesUpp kan mijn locatie niet vinden...

Controleer eventjes of de locatievoorzieningen aan staan. Om dit te checken op je iPhone via Instellingen (van iOS) → Privacy Locatievoorzieningen. Selecteer het locatievoorzieningen menu-item en check of de switch groen is. Indien uitgeschakeld zal TimesUpp zal niet werken zolang dit niet het geval is!

Als de algemene locatievoorzieningen aanstaan check dan ook even voor de zekerheid of TimesUpp, binnen het menu locatievoorzieningen menu, op"Altijd" staat.