Hoe beheer ik de locatie van een afspraak in mijn agenda?

Open TimesUpp en navigeer naar de agenda door op de lijstknop rechtsboven te drukken en vervolgens op de Agenda knop.

1

Een locatie toevoegen

Je kunt een locatie aan een afspraak toevoegen door een bestaande afspraak te selecteren. Druk op de knop wijzig en vervolgens door te tikken op het locatieveld om een locatie toe te voegen.

2

Een locatie wijzigen

Selecteer de afspraak waarvan je de afspraak wilt wijzigen door op de afspraak te tikken. Je kunt de het adres (de locatie) wijzigen door op de map te tikken. Vul het nieuwe adres in en bevestig de wijziging door op het vinkje te tikken.